Ushtarët e Kosovës në Armatën e Zvicrës, ushtrojnë dhe bërtasin “Na jemi shqiptarë”

Ushtarët e Kosovës në Armatën e Zvicrës, ushtrojnë dhe bërtasin “Na jemi shqiptarë”

Disa ushtarë të Armatës së Zvicrës, janë xhiruar duke bërë stwrvitjet e tyre ushtarake. Ndërkaq e veçanta e kësaj videoje wshtw se derisa ushtrojnë, ata brohorasin fjalë shqipe

“Çohu, Shqipni”, e “Na jemi shqiptarë”, janë brohoritjet të cilët ata i thonë gjatë kohës sa janë duke ushtruar, trasnemton Gazeta Express.

Videoja e këtyre ushtarëve është shpërndarë nga shumë faqe në Facebook. Pas shpërndarjes, komentet pozitive të shqiptarëve kudo nëpër botë kanë qenë të shumta.

Ata kanë shkruar se ndjehen krenarë me djemtë shqiptarë, pasi ata nuk po e harrojnë Kosovën e Shqipërinë edhe pse i shërbejnë një shteti tjetër.