fbpx

Ushtari i KFOR-it ‘përshëndetë’ me gishtin e mesit gazetarët serbë

Ushtari i KFOR-it ‘përshëndetë’ me gishtin e mesit gazetarët serbë

Një anëtar i kontingjentit hungarez të KFOR-it ju tregoi gishtin e mesëm gazetarëve serbë në Leposaviq.

Sipas mediave serbe me këtë gjest ushtari tregoi qëndrimin e KFOR-it ndaj serbëve dhe për krijimin e ushtrisë së Kosovës.

“Mendon se dikush do ta dënojë atë? Sigurohuni që jo. Ata sillen këtu si dëshirojnë, ata ndihen këtu sikur të ishin në kampin e tyre”, thotë Milutin Vasic nga Leposaviqi.