Vajza e Angelina Jolie dhe Brad Pitt fillon trajtimin për ndryshimin e gjinisë

Vajza e Angelina Jolie dhe Brad Pitt fillon trajtimin për ndryshimin e gjinisë

Edhe pse Angelina Jolie do të jetë ajo që po shoqëron vajzën në këtë ndryshim të identitetit, të cilat gjithashtu do të reflektohet dhe në ndryshimin emrit,  ka ndeshur në kundërshtimin e të atit.

Shiloh Jolie-Pitt, fëmija i parë biologjik i çiftit të aktorëve  Angelina Jolie dhe Brad Pitt do të jetë duke filluar një trajtim për të ndryshuar seksin dhe ky lajm është raportuar në media të ndryshme ndërkombëtare.

Sipas People, trajtimi 12 vjeçares, do të bëhet në qendrën ‘Younique’  në Santa Monika, në  Kaliforni.

Për vite me rradhë Shilou ka treguar stilin e saj të çuditshëm të të veshurit. Që nga viti 2009, kanë qarkulluar fotografi të Shiloh mjaft mashkullore duket një aspekt mashkullore: me flokë shumë të shkurtra dhe rroba djemsh.

Edhe pse Angelina Jolie do të jetë ajo që po shoqëron vajzën në këtë ndryshim të identitetit, të cilat gjithashtu do të reflektohet dhe në ndryshimin emrit,  ka ndeshur në kundërshtimin e të atit.

Edhe pse Brad nuk donte të fliste për këtë, shtypi ndërkombëtar thotë se nuk do të pajtohej me vendimin e vajzës së tij. Për këtë arsye, ai ka refuzuar financimin e trajtimit.

Nga ana tjetër  Angelina do të paguajë për ilaçet dhe do ta shoqërojë në këtë fazë të re.