Vajza e Angelina Jolie dhe Brad Pitt kthehet në mashkull

Vajza e Angelina Jolie dhe Brad Pitt kthehet në mashkull

Dyshja shumë e njohur e showbiz-it, Angelina Jolie dhe Brad Pitt, janë prindër të 6 fëmijëve, 3 prej të cilëve biologjikë dhe 3 të tjerë të adoptuar.

Vajza e tyre e parë, Shiloh Nouvel, ka treguar që herët tendecat e saj për t’u veshur si mashkull. Në dalje të shumta publike me prindërit, ajo është veshur njësoj si vëllezërit e saj, transmeton lapsi. Madje, situata ka përparuar deri në atë pikë sa ajo tashmë ndihet mashkull dhe ka vendosur të bëjë ndryshimin e madh të jetës së saj.

Shiloh ka ndryshuar emrin dhe që tani e tutje do të quhet John. Madje, me miratimin e të dy prindërve, ajo ka filluar të trajtohet me hormone mashkullore.