fbpx

Vajza e Lutfi Hazirit, nuk i ndahet pozave provokative

Vajza e Lutfi Hazirit, nuk i ndahet pozave provokative

Vajza e Lufti Hazirit, Kënga nuk po di të ju ndalet pozave provokative në rrjetet sociale.

Së fundmi ajo dukshëm ka shtuar paraqitjet e saj në rrjetet sociale.

Kënga ka super linja dhe duket se nuk ka as edhe një arsye të vetme mos t’i shfaqë ato.

Edhe në pozën e fundit ajo duket në formë të shkëlqyer, derisa në mënyrë të dukshme ka nxjerrë në pah dekoltenë e saj seksi.