Vaki kosovare, kaq trajnerë janë shkarkuar deri më tani

Vaki kosovare, kaq trajnerë janë shkarkuar deri më tani

Superliga e Kosovës vit pas viti është duke u bërë më interesante.

Pas pranimit në UEFA dhe FIFA, klubet kosovare janë munduar të rrisin nivelin e profesionalizmit në aspektin e organizimit dhe atë të futbollit, më shumë në Insporti.com.