Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor të Kosovës, Valdete Dakaj ka theksuar se certifikimi i zgjedhjeve të 6 tetorit, mund të zgjas deri në dhjetor. Ajo ka thënë për" />

Valdete Dakaj: Certifikimi i zgjedhjeve mund të zgjasë deri në dhjetor

Valdete Dakaj: Certifikimi i zgjedhjeve mund të zgjasë deri në dhjetor

Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor të Kosovës, Valdete Dakaj ka theksuar se certifikimi i zgjedhjeve të 6 tetorit, mund të zgjas deri në dhjetor.

Ajo ka thënë për RTK, kjo vonesë mund të ndodh, për shkak të ankesave të subjekteve politike dhe të kandidatëve.

Daka ka theksuar po ashtu, se mund të ketë edhe rinumërim të përgjithshëm të votave, pasi ka ankesa nga paritë politike dhe kandidatët për deputet.