Valdrin Istrefi do të ndeshet për 1 milion dollarë

16.04.2018 16:17
Valdrin Istrefi do të ndeshet për 1 milion dollarë

Luftëtari i ringjeve Valdrin Istrefi, ka nënshkruar marrëveshje me “Pro Fighters League” në SHBA për të marr pjesë në një turne të madh….

Lexoni më shumë për cilin turne bëhet fjalë dhe çka ka deklaruar luftëtari i MMA, Valdrid Istrefi