Valdrin Sahiti regon pas ndarjes së Robertit me Norën

Valdrin Sahiti regon pas ndarjes së Robertit me Norën

Stilisti i njohur Valdrin Sahiti pas shkrimit të Robert Berishës për ndarjen nga Nora nuk ka lënë pa komentuar.

“Well said…. Shembull kt shkrim per çdo çift qe ka femijë….Renne krenare me prinderit e saj dhe me civilizimin e tyre”, ka komentuar ai.

Sahiti njihet si njëri nga stilistët më të njohur në Kosovë e i cili gjatë gjithë kohës është kujdesur për paraqitjen e dyshes.