Valltarja nga Kosova arrestohet në Maqedoni

Valltarja nga Kosova arrestohet në Maqedoni

Janë arrestuar 32 valltare në Tetovë, një prej tyre nga Kosova.

Nga SPB-ja në Tetovë, njoftojnë se mbrëmë kanë kryer kontroll aksion në dy objekte hotelerike në rajonin e Tetovës, raporton rtv21.

Në objektin hotelerik, me lokacion për rrethë rrugës për në fshatin Falishtë të Tetovës, janë ndaluar 21 femra, nga të cilat 18 nga Republika e Shqipërisë, 1 nga Kosova dhe 2 shtetase të Maqedonisë, të cilat kanë qenë të angazhuara si këngëtare, valltare dhe kelnere.

Në një objekt hotelerik në Tetovë janë ndaluar 11 femra, nga të cilat 3 nga Republika e Shqipërisë, 2 nga Republika e Serbisë, 1 nga Republika e Bullgarisë, si dhe 5 shtetase të Maqedonisë. /Rtv21.