Vanessa Williams, afro-amerikania e parë Miss America

Vanessa Williams më 17 shtator të vitit 1983, është bërë afro-ameriaknia e parë Miss America.

Vanessa Williams, afro-amerikania e parë Miss America

Vanessa Williams ka lindur në mars të vitit 1963. Ajo është një aktore, këngëtare dhe stiliste amerikane.

Williams u kritikua disa javë para se të merr kurorën e miss-it, kur revista Penthouse bleu dhe botoi pa autorizimin e saj disa fotografi nudo. Asaj iu bë presion për të hequr dorë nga titulli i saj, dhe u pasua nga garuesja e parë, Miss New Jersey 1983, Suzette Charles.

Emisioni më i ri i showbizit po vjen: Follow për të mos ikur asgjë:

Follow në Instagram: https://www.instagram.com/review.show/

Follow në Facebook: https://www.facebook.com/Review-101968204486657/

Ajo ishte Miss Amerika e parë që hoqi dorë nga kurora e saj. Tridhjetë e dy vjet më vonë, në shtator të vitit 2015, kur Williams shërbeu si gjyqtare kryesor për konkursin e Miss America 2016, ish drejtuesi i Miss America, Sam Haskell i bëri një falje publike asaj për ngjarjet e vitit 1984.