fbpx

Vazhdojnë pritjet dhe kolonat e gjata në hyrje të Merdares

Vazhdojnë pritjet dhe kolonat e gjata në hyrje të Merdares

Këto ditë të fundit janë shkaktuar kolona të gjata të automjeteve në pikë kalimet kufitare të Kosovës. E gjithë kjo si shkak i ardhjes së bashkatdhetarëve tanë nga diaspora.

Sipas njoftimit nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, që nga mëngjesi deri në këtë orë në kolonat më të gjata janë shkaktuar në pikë kalimin kufitar në Merdare.

Këto kolona në hyrje janë deri në 250 metra të gjata ndërsa pritjet në hyrje janë deri në 20 minuta. Kurse në dalje nuk ka kolona e as pritje.

Ndërsa në pikë kalimin kufitar Dheu i Bardhë nuk ka kolona e as pritje të gjata.