fbpx

Vazhdojnë zbritjet në MINIMAX.

Vazhdojnë zbritjet në MINIMAX.

Zbritje e madhe në të gjjtha brendet sportive si Nike, Adidas, Reebok, Puma, Converse, Planika.
Për të gjithë adhuruesit e skijimit MINIMAX ofron 20% zbritje totale në brendin BRUGI.
Sete skijimi, xhaketa, pantallona, syze, helmeta dhe aksesorë të ndryshëm skijimi për të rritur dhe fëmijë 20% më lirë.

20% deri në 70% zbritje totale dhe në të gjitha brendet italiane për femra, meshkuj dhe fëmijë Piazza Italia, Piazza Italia Kids, Iwie, J. Hart & Bros, Tata Italia, Man Code, Nice & Chic.
Zbritje e madhe edhe në brendin italian CROFFi cili ofron dekore të ndryshme për shtëpi.

Pas shoppingut, në MINIMAX mund të kaloni kohë dhe në restorantin Gold Room derisa fëmijët tuaj argëtohen në Lala Land dhe Game Over!