Vazhdon seanca plenare, pikë kryesore ligji për ndarje buxhetore

Do të vazhdojë mbajtja e seancë plenare sot në Kuvendin e Kosovës.

Vazhdon seanca plenare, pikë kryesore ligji për ndarje buxhetore

Kuvendi i Kosovës vazhdon seancën plenare. Në rend dite janë shtatë pika.

Pika kryesore është shqyrtimi i parë i Projektligjit për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin.

Seanca fillon nga ora 11:00. Në seancën e djeshme kishte pausr debate të ashpërt. /Insajderi.com/