Vdes prodekani i Unversitetit të Gjakovës, i cili u aksidentua në Shqipëri

Vdes prodekani i Unversitetit të Gjakovës, i cili u aksidentua në Shqipëri

Fitor Ollomani, prodekan në Fakultetin e Filologjisë të Universitetit “Fehmi Agimi” në Gjakovë, ka ndërruar jetë pas një aksidenti.

Aksidenti tragjik ka ndodhur në Milot të Shqipërisë, aty humbi jetën 35 vjeçari.

Lajmin tragjik e ka kumtuar rektori i Universitetit të Gjakovës, Artan Nimani.

“Në emër të studentëve dhe stafit të UFAGj-së i shpreh ngushëllime familjes, të dashurve, studentëve dhe të gjithë të afërmve. Pusho në paqe Profesor”, ka shkruar ai. /Insajderi.com

 

Nje aksident tragjik i ndodhur në Milot, i ka marre jeten e Prof. dr. Fitor Ollomani, prodekan në Fakultetin e…

Posted by Artan Nimani on Saturday, 8 May 2021