Vë gruan në ankand- Oferta arriti deri në 119 mijë dollarë

Vë gruan në ankand- Oferta arriti deri në 119 mijë dollarë

 

Një burrë në Angli ka thënë se kur kishin hyrë në një dyqan për të parë pajisje për kuaj, e dashura e kishte qëlluar me kamxhik në vithe, për shaka. Por i kishte rënë aq fort sa ai kishte vendosur të hakmerrej.

Kështu, për t’u hakmarrë, kishte nxjerrë një njoftim ankandi në e-Bay, ku thoshte se e dashura e tij ishte “në shitje për koleksionistë”, në kategorinë “makina të vjetra” ngaqë, sipas përshkrimit të shkruar, “bënte një zhurmë të bezdisshme dhe kishte pak rrjedhje nga pas, por asgjë që s’mund të bllokohet.”, shkruan Daily Mail.

E dashura qeshi kur ia tregoi, pa e ditur asnjëri që njoftimi tashmë kishte marrë dhënë. Ofertat nisnin që nga Europa, Australia  e deri nga SHBA-të, dhe çmimi maksimal kishte arritur në 119 mijë dollarë.

Edhe pse u kthyen në një ngjarje virale në internet, çifti e ka marrë gjithçka me sportivitet. I dashuri thotë duke qeshur që ankandi anulohet, gjithsesi, “ngaqë nuk arriti 170 mijë dollarë”.