Vedat Sahiti krye-imam i ri i Bashkësisë Islame

Vedat Sahiti krye-imam i ri i Bashkësisë Islame

Vedat Sahiti do të jetë krye-imam i Bashkësisë Islame të Kosovës, njofton Insajderi.

BIK në mbledhjen e radhës vendosi që Sahiti të jetë pasuesi i Sabri Bajgorës i cili do ta kryesojë Institutin për Hulumtime dhe Studime Islame.

Në këtë mbledhje u diskutuan edhe çështje të tjera.

“Në rend dite ishte leximi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e fundit e Kryesisë, analizë-diskutime mbi gjendjen e përgjithshme, shqyrtimi i lëndëve dhe marrja e vendimeve nga kompetenca e saj, si dhe u diskutua për çështje të ndryshme”, thuhet në kumtesë. /Insajderi.com

 

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës mbajti dje mbledhjen e rregullt, të cilën e hapi dhe e kryesoi kryetari i…

Posted by Bashkësia Islame e Kosovës on Friday, 12 February 2021