Zone Mobile që gjendet në bulevardin Bill Clinton në Sante, ofron një gamë të madhe të telefonave të mençur me çmime tejet të volitshme," />

Vendi i vetëm në Kosovë ku mund të merrni telefonin më të mirë me 24 këste dhe me çmimin më të lirë

Vendi i vetëm në Kosovë ku mund të merrni telefonin më të mirë me 24 këste dhe me çmimin më të lirë

Zone Mobile që gjendet në bulevardin Bill Clinton në Sante, ofron një gamë të madhe të telefonave të mençur me çmime tejet të volitshme, me garanci deri në 12 muaj dhe me mundësi pagese deri me 24 këste.

Zone Mobile punon veç me telefona të rijnë të tipi IOS dhe Android dhe ofron shërbim me çmimet me të mira ne treg.

Përveç cilësisë në ofrimin e shërbimeve akoma më atraktive e bën Zone Mobile ofrimi i mundësisë së pagesës deri me 24 kaste, që mund ta aplikoni përmes bankës TEB dhe NLB.

Zone Mobile është vendi i vetëm në Kosovë ku mund të merrni telefonin më të mirë me 24 këste me çmimet më të lira.