Një video që po qarkullon në rrjetet sociale ka prekur të gjithë.
Aty shihet një i pastrehë në gjendje të rëndë teksa ndihmohet nga një qytet" />

Veprimi emocional i qytetarit ndaj personit të pastrehë në Gjilan

Veprimi emocional i qytetarit ndaj personit të pastrehë në Gjilan

Një video që po qarkullon në rrjetet sociale ka prekur të gjithë.

Aty shihet një i pastrehë në gjendje të rëndë teksa ndihmohet nga një qytetar.

Qytetari më pas ia jep edhe pallton e tij personit të moshuar që gjendet në rrugë.

Kjo video është komentuar dhe shpërnarë shumë në rrjete sociale.