Veseli me zyrtaren e lartë franceze flasin për vizat dhe Interpolin

Veseli me zyrtaren e lartë franceze flasin për vizat dhe Interpolin

Kryeparlamentari Kadri Veseli ka pritur në takim Florence Mangin, drejtoreshë për Evropën në Ministrinë për Evropën dhe Punëve të Jashtme të Francës.

Mediet janë lejuar të marrin vetëm pamje në fillim të takimit, raporton EO.

Gjatë takimit pritet të bisedohet për bashkëpunimin ndërshtetëror dhe qëndrimin e Francës për liberalizimin e vizave  dhe anëtarësimin e Kosovës në Interpol.