Veseli: Do ta mbrojmë flamurin e Kosovës

Veseli: Do ta mbrojmë flamurin e Kosovës

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, gjatë një takimi me qytetarë në Pejë, ka thënë se nën qeverisjen e koalicionit të tyre, do ta mbrojnë identitetin.

“Fillimi i Ri nënkupton mbrojtjen dhe konsolidimin e identitetit tonë shtetëror. Do ta mbrojmë flamurin e Republikës së Kosovës dhe do ta çojmë lart ashtu si Majlinda Kelmendi”, ka thënë Veseli./Insajderi.com