Veshjet inspiruese nga Java e Modës Vjeshtë 2020

Veshjet inspiruese nga Java e Modës Vjeshtë 2020

Pandemia e këtij viti ndryshoi mënyrën e prezentimit të sfilatave të modës, të cilat u bënë në mënyrë dixhitale.

Mirëpo Java e Modës u mbajt si zakonisht pavarësisht kësaj, me të apasionuarit pas dizajnit dhe trendeve të modës, që e mezi pritën këtë event.

Insajderi sjell për ju trendet e reja të rrugës që janë përzgjedhur nga ky event, të cilat mund t’i përdorni si inspirim për përditshmërinë tuaj.