Veterinarët zgjodhën të parin e tyre

Është mbajtur sot kuvendi i Odës së Veterinarëve të Kosovës, ku janë zgjedhur, kryetari, nënkryetari dhe anëtarët e kryesisë. Me shumicë votash besimin për të udhëhequr me OVK-në, e mori Arben Sinani, ndërsa nënkryetar u zgjodh Arsim Ademi. “Zotohem para jush se, do të përpiqem që të bëjë më të mirën e mundshme, por së … Continue reading Veterinarët zgjodhën të parin e tyre