Vetëvendosje dhe LDK të martën nënshkruajnë marrëveshjen. Kush do të jenë ministrat?

Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës të martën do ta nënshkruajnë marrëveshjen për formimin e Qeverisë së re. Kështu kanë bërë me dije burimet të Insajderit. Marrëveshja pritet të arrihet pas gjashtë takimeve që kanë ndodhur ndërmjet dy grupeve punues. Mbrëmë ka qenë takimi i fundit i cili është mbajtur, dhe në takim është … Continue reading Vetëvendosje dhe LDK të martën nënshkruajnë marrëveshjen. Kush do të jenë ministrat?