Video të lojtarëve dhe trajnerit të Prishtinës në emergjencë duke marrë ndihmë mjeksore

Video të lojtarëve dhe trajnerit të Prishtinës në emergjencë duke marrë ndihmë mjeksore

Një karton i kuq ka bërë që gjërat të dalin nga kontrolli në ndeshjen në mes Gjilanit dhe Prishtinës, ku reagimi i policisë për të vënë gjendjen në kontroll, ka lënë disa lojtar dhe anëtar të stafit të lënduar dhe disa të tjerë të arrestuar, raporton Insajderi.
Trajneri Armedn Dallku nuk i ka shpëtuar këtij reagimi të policisë, pasi edhe ai vet ka mbetur i lënduar dhe në video shihet duke marrë ndihmë mjekësore në urgjencën e qytetit të Gjilanit.
Klubi i Prishtinës ka njoftuar se tani të gjithë lojtarët dhe stafi janë liruar nga spitali dhe janë rrugës për në kryeqytet./Insajderi.com