Vidhet arka humanitare në një xhami

Vidhet arka humanitare në një xhami

Një person ka raportuar në Polici se në xhaminë e fshatit Llabjan të Novoberdës persona të panjohur kanë hyrë dhe kanë vjedhur arkën humanitare.

Përveç arkës sipas policisë xhami është vjedhur edhe një hard disk i kompjuterit.

Rasti ka ndodhur dy ditë më parë, ka njoftuar Policia e Kosovës në raportin 24-orësh.