Viktima e dymbëdhjetë nga koronavirusi në Kosovës është nga kjo komunë

Viktima e dymbëdhjetë nga koronavirusi në Kosovës është nga kjo komunë

Pacienti S.M. nga Komuna e Ferizajt është viktima e dymbëdhjetë nga koronavirusi në Kosovës.

Sipas Klinikës infektive, pacienti ka qenë në gjendje të rëndë që nga pranimi në Klinikën Infektive, dhe përveç sëmundjes COVID-19 ka pasur edhe sëmundje të tjera shoqëruese.

“Pacienti është hospitalizuar në Klinikën Infektive me datën 12.04.2020, i referuar nga Qendra e Mjekësisë Familjare –Ferizaj.Pacienti ka qenë në gjendje të rëndë që nga pranimi në Klinikën Infektive, testi për SARS-CoV- 2 ka rezultuar pozitiv dhe përveç sëmundjes COVID-19 ka pasur edhe sëmundje të tjera shoqëruese”, thuhet në  njoftimin e QKUK./Insajderi.com