Vilat luksoze të Habilajve në mes të Vlorës

01.11.2017 09:36
Vilat luksoze të Habilajve në mes të Vlorës

Ditën e djeshme policia e Vlorës ka sekuestruar disa prona të Habilajve në Vlorë.

Habiljat janë arrestuar për trafik ndërkombëtar droge.

Në galerinë më sipër mund të shikoni pamje nga shtëpitë luksoze e Habilajbe në Vlorë.

Pasurite e sekuestruara

-Njësi Shërbimi me sipërfaqe 157 m2, ndodhur ne lagjen “28 Nëntori”, Vlorë, në pronësi të shoqërisë Turi&Mzb shpk dhe Florian Habilaj.

-Njësi shërbimi me sipërfaqe 136 m2, në lagjen “29 Nëntori”, Vlorë, në pronësi të shtetasit Florian Habilaj.

-Apartament banimi në Vlorë, në pronësi të shtetasit Artan Habilaj.

-Apartament banimi me sipërfaqe 69 m2, në lagjen “Uji i Ftohtë”, në pronësi të K.H.

-Apartament banimi me sipërfaqe 104.5 m2 në Vlorë, në pronësi të shtetasit F.M.

-Njësi shërbimi dhe banimi, me sipërfaqe 156 m2, në Vlorë, në pronësi te shtetasit Artan Habilaj.