Vitia i shpall ‘Qytetar nderi’ dy ish-presidentët

Vitia i shpall ‘Qytetar nderi’ dy ish-presidentët

Në aktivitetet që janë para pa për shënimin e kësaj dite, do të do të bëhet shpallja “Qytetar nderi” të Komunës së Vitisë ish-presidentin e Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani dhe ish-presidentes së Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga.

Aktivitetet fillojnë me homazhe në varrezat e dëshmorëve në Viti në ora 10:00, kurse ceremonia e shpalljes “Qytetarë nderi” të dy ish-presidentëve do të fillojë nga ora 11:00.