Vjedhin dy monumente fetare në Gllogjan

Vjedhin dy monumente fetare në Gllogjan

​Persona të pa njohur me forcë kanë hapur objektin fetar në fshatin Gllogjan të Pejës dhe kanë vjedhur dy monumente fetare.

Njëra nga monumentet është gjetur rreth 200 metra larg objektit fetar, e cila ishte e dëmtuar. Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.