Vjedhin një pushkë gjuetie

Vjedhin një pushkë gjuetie

Persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në një shtëpi në fshatin Stanovc i Epërm të Vushtrri, dhe nga aty e kanë vjedhur një pushkë gjuetie.

Rastin e ka raportuar ankuesja femër pushka e gjuetisë ka qenë pronë e djalit të saj me leje të skaduar. Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori, ndërsa rasti është duke u hetuar.