Vogëlushja nga Skenderaj vuan nga një sëmundje komplekse – Ka nevojë për ndihmën tuaj

Vogëlushja nga Skenderaj vuan nga një sëmundje komplekse – Ka nevojë për ndihmën tuaj

Ajo duhet të shërohet jashtë vendit Vogëlushja 1 vjeçare e gjysmë, Hata Lahi nga fshati Lubavec, komuna e Skenderajt ka nevojë për një tretman kirurgjikal jashtë vendit për shkak të një patologjie.

Arsyeja e referimit jashtë ShSKUK-së është mungesa e përvojës profesionale në vendin tonë për trajtimin e kësaj patologjie mjaft komplekse.

Kjo patologji që i ka përfshirë pjesën e barkut dhe të shpinës dhe kërkon një kosto të madhe mjetesh për t’u shëruar. Familja Lahi për shkak të kushteve jo të mira financiare kërkon ndihmën tuaj, me aq sa keni mundësi të kontribuoni.

Ndihma juaj është shpresë për Hatën e vogël dhe familjen e saj, e cila mundësi të vetme për shërimin e vajzës e ka vullnetin tuaj për ta ndihmuar.

Numri i gjirollogarisë: XK051707018600846693

Numri i telefonit: 049609124