Votimi i Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike nuk kalon

Votimi i Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike nuk kalon

Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike nuk është votuar në Komisionin për Legjislacion, Mandate dhe Imunitete, Rregulloren e Kuvendit, edhe pse dy herë u hodh në votim.

Kryetari i komisionit, Shkëmb Manaj, tha se në Projektligj janë paraqitur 15 amendamente.

Manaj theksoi se asnjë amendament nuk ka qenë në kundërshtim me kushtetutën.

Kështu ky projektligj nuk ka kaluar në lexim të dytë. /Insajderi.com