Votohet në parim projektligji që parasheh heqjen e homologimit

Votohet në parim projektligji që parasheh heqjen e homologimit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim hapësinor dhe Infrastrukturë ka votuar në parim Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Automjete.

Anëtarët e këtij komisioni me vota unanime kanë përkrahur këtë projektligj.

Ky projektligj parasheh heqjen e homologimit si dhe mundësinë e bartjes së pagesës me rastin e ndërrimit të pronësisë./Insajderi.com