Drejtuesi i këtij mjeti mund ta konsiderojë veten me fat. I dehur në timon mbrëmjen e së mërkurës u përplas me 11 makina të parkuara në rrugën transballkanike në vlorë. <" />

Vozit në gjendje të dehur, aksidenton 11 makina

Vozit në gjendje të dehur, aksidenton 11 makina

Drejtuesi i këtij mjeti mund ta konsiderojë veten me fat. I dehur në timon mbrëmjen e së mërkurës u përplas me 11 makina të parkuara në rrugën transballkanike në vlorë.

Sipas të dhënave të para nga policia e Vlorë, drejtuesi i mjetit kishte konsumuar alkool dhe ka humbur drejtimin e mjetit.

Vetë ai ka shpëtuar me lëndime te lehta por dëmet materiale në vendngjarje janë të mëdha, tch.