Vranë shoqen e ngushtë nga xhelozia, ishte më e bukur

Vranë shoqen e ngushtë nga xhelozia, ishte më e bukur

Dy 16-vjeçare dyshohen se kanë torturuar, kanë shpërfytyruar dhe kanë vrarë shoqen e tyre të ngushtë, sepse u dukej shumë arrogante ngaqë ishte më tërheqëse se ato.

Dy 16-vjeçare dyshohen se kanë torturuar dhe kanë vrarë shoqen e tyre sepse ishte shumë tërheqëse.

Ngjarja mizore ndodhi në Rusi, u autoritetet e gjetën trupin e 17-vjeçares Viktoria Averina në një ndërtesë të braktisur, ku shoqet e kishin çarë me copa xhami, e kishin rrahur dhe e kishin mbytur.

Polica beson se torturat çnjerëzore i janë bërë për shumë kohë, derisa i ka dhënë vdekjen duke e mbytur.

Tani për tani po mbahen në burg vetëm dy shoqet 16-vjeçare, si të dyshuarat kryesore, pasi njëra prej tyre ka rrëfyer vrasjen.