Vulin: I mbrojmë vetë qytetarët në Mitrovicë të Veriut

Vulin: I mbrojmë vetë qytetarët në Mitrovicë të Veriut

Ministri serb i Mbrojtjes Aleksandër Vulin, ka thënë se Serbia ka kapacitet ta mbrojë vetë popullin e vetë në Mitrovicën të veriut, njofton Insajderi.

Vulin ka thënë se kanë gjithçka që duhet për ta mbrojtur një vend.

“Aspak mos dyshoni nëse dikush mendon se mund të sulmojë në veri të Mitrovicës ose në Republikën Srpska, mos të gaboj dhe të bëj këso lojëra, ne jemi të gatshëm, kemi njerëz mjaftueshëm dhe armatim të mjaftueshëm. Kemi gjithçka që duhet për ta mbrojtur një vend”, ka shkruar ai në Twiter./Insajderri.com