VV: Deklaratat e PDK-së hapin dyshime se sulmi mund të jetë i inskenuar

Lëvizja Vetëvendosje e ka cilësuar akt barabar dhe të papranueshëm sulmin ndaj bashkëshortes së ministrit Blerand Stavileci, derisa ka thënë se deklaratat e ngutshme të PDK-së lënë dyshime se rasti mund të jetë i inskenuar. Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Sejdiu ka thënë se inskenimi i mundshëm i këtij sulmi, nuk do të përbënte risi. … Continue reading VV: Deklaratat e PDK-së hapin dyshime se sulmi mund të jetë i inskenuar