WiFi i fqinjit tuaj po shkatërron tuajin – Ja si mund ta rregulloni

WiFi i fqinjit tuaj po shkatërron tuajin – Ja si mund ta rregulloni

 

Nëse jeni duke përjetuar rrjet të ngadalësuar ose të vonshëm të internetit në shtëpinë tuaj, mund të jetë sepse fqinjët tuaj po përdorin të njëjtin kanal si ju. Ndërsa nuk jeni në të njëjtin rrjet, ato pajisje të tjera mund të ndërhyjnë në tuajat.

Më poshtë, videoja paraqet mënyrën se si mund të rregulloni një problem të tillë në sistem operativ iOS dhe Windows.