Wimbledoni me befasi si të botërorit të futbollit

Wimbledoni me befasi si të botërorit të futbollit

Turneu më i madh i tenisit në botë, grand slam turneu i tretë në kalendar që p zhvillohet në rrethinën e Londrës ost ka qenë arena e një prej befasive të mëdha sportive të ditës.

Në Wimledon, që këtë edicion ka më pak vëmendje mediale për shkak të botërorit të futbollit dhe ngjarjeve tjera sportive, ka ndodhë një prej befasive të mëdha, që lirisht mund të krahasohet me eliminimin e Gjermanisë nga botërori.

Lexoni lajmin e plotë dhe hsikoni videon nga meçi i ditës së sotme, në postimin e Insportit.