Xhavit Uka i afrohet Osmanit – kjo e fundit e ndërprenë seancën

Xhavit Uka i afrohet Osmanit – kjo e fundit e ndërprenë seancën

Gjatë kohës ku po fliste Gantimete Musliu në lidhje me rishikimin e buxhetit, ku kjo e fundit i’u drejtua Fitore Pacollit duke i thënë “mbylle gojen”, Vojsa Osmani i ka ndërhyrë Musliut duke e porositur për kujdes në gjuhë., njofton Insajderi.

Kjo ndërhyje e ka nervozuar Xhavit Ukën e LDK-së i cili është vërsulur drejt Vjosa Omanit, dhe ky veprim i tij e k shtyrë Osmain ta ndërpresë seancën dhe duke thënë se po kjo po ndodh për shkak të disa deputetëve pa edukatë.

Për rifillimin e seancës, nuk ka akoma informacione./Insajderi.com