Yjet e futbollit me dukje të viteve 70-ta

Yjet e futbollit me dukje të viteve 70-ta

FIFA në faqen e saj zyrtare në Facebook, ka publikuar disa fotografi të modifikuara, se si do të dukeshin futbollistët aktual në vitet 70-ta, saktësisht në kampionatin botëror të Meksikës më 1970.

Futbollistët që janë ‘modifikuar’ në një futbollist të 50 viteve më parë janë: Cristiano Ronaldo, Leo Messi, Mohamed Salah, Kylian Mbappé, Neymar Jr., dhe Paul Pogba.

Shihni fotografitë më poshtë: