Yjet më të njohura mblidhen për një koncert special nga shtëpia

Yjet më të njohura mblidhen për një koncert special nga shtëpia

Shumë të famshëm kanë vendosur të paraqiten në koncertin e radhës speciale të ABC, The Disney Family Singalong!

Koncerti special do të tregoj yjet me familjet e tyre ndërsa ata tregojnë meloditë e tyre të preferuara Disney nga shtëpitë e tyre.

 

Christina Aguilera , John Stamos , Josh Gad , Kristin Chenoëeth , Michael Buble , Thomas Rhett , Little Big Toën , Derek Hough , Julianne Hough , Kenny Ortega , Jordan Fisher , Donny Osmond , Auliʻi Cravalho , Luke Evans , Bobby Bones , Erin Andrews , Carrie Ann Inaba , Amber Riley , dhe më shumë yje janë vendosur të shfaqen në speciale. Ryan Seacrest do të jetë në prezantim.

 

“Nëse ka diçka që ne kemi mësuar të gjithë në javët e kaluara, është të vlerësojmë çdo moment dhe rëndësinë e lidhjes, qoftë me të qeshura, histori apo muzikë”, thotë presidenti i ABC Entertainment, Karey Burke . “Shpresojmë se mund të ndihmojmë në krijimin e disa momenteve të reja të paharrueshme në shtëpinë e të gjithëve, në një mënyrë që vetëm magjia e Disney mund”.