Yjet që pranuan gjatë martesës se janë homoseksualë

Yjet që pranuan gjatë martesës se janë homoseksualë

Disa yje të famshme mund të jenë me fat në karrierën e tyre dhe punën me të cilën merren, por nuk janë në dashuri.

Këta burra ishin të martuar me gra, pasi nuk kishin guxuar të tregojnë orientimin e tyre seksual më herët.

Fran Drescher dhe Peter Marc Jacobson

Pas martesës në vitin 1978, çifti u shpërngul në Los Anxhelos për t’u bërë më i famshëm dhe për të zgjeruar karrierën e tij. Më vonë, ata krijuan serinë e famshme “Nanny”, e cila u bë një hit i vërtetë. Në fund ata u divorcua, pasi  Peter pranoi se ishte homoseksual, dhe Fran këtë e mori me shaka duke menduar se ai ishte vetëm një ‘metroseksual’.

Kjo “skenë” nga jeta u filmua më vonë në formën e një serie tjetër të suksesshme “Happily Divorced”.

Carrie Fisher dhe Bryan Lourd

Carrie ishte martuar me një agjent të famshëm Holliwoody për katër vjet, kur ky i fundit pranoi se ishte homoseksual dhe e la atë për një tjetër. Megjithëse u lëndua, ajo qëndroi me të në marrëdhënie të mira, pasi së bashku kishin vajzën e tyre Billie. Në një rast ajo pranoi se mendonte se ishte fajtore për këtë dhe se nuk ishte pak më e lehtë ose për shkak se nuk ishte një mashtrim klasik dhe një divorc, por një situatë si kjo.

Në autobiografinë e saj ajo shkroi se shkojnë së bashku në pushime dhe se babai i Bryan është shumë prind i mirë – i tillë ashtu që babai i saj nuk kishte qenë asnjëherë, transmeton KosovaPress.

Elton John dhe Renate Blauel

Besoni apo jo, por Elton John u martua dikur me një grua. Artisti u martua me Renato Blauel në vitin 1984 me të cilin ishte së bashku katër vjet. Megjithëse pranoi se e donte të vërtetë, ai duhej ta braktiste atë, pasi nuk kishte ndjenjën për gjininë femërore. Kështu që kjo e lëndoi Renaute dhe Eltoni ndien keqardhje edhe sot.