Yll Limani risjell këngën e Armend Rexhepagiqit, “Dashurinë ku e kam”

Yll Limani risjell këngën e Armend Rexhepagiqit, “Dashurinë ku e kam”

Yll Limani është një ndër këngëtaret më të pëlqyer të publikut shqiptar. Pos, këngëve të shumta që po publikon dhe koncerteve që po mban, ai ka sjell edhe këngë të ripërpunuar të këngëtarëve tanë.

Së fundi, ai ka publikuar në llogarinë personale në Instagram një performancë të veçantë prej një studio muzikore.

Në fakt, këngëtari shihet teksa këndon këngën e famshme të kantautorit Armend Rexhepagiqit, “Dashurinë ku e kam”.

Kjo e fundit është konsideruar prej shumë kujt si një këngë kult dhe me tekstin më të fuqishëm që i dedikohet dashurisë.

Kënga e fundit e Yllit në bashkëpunim me Ramadan Krasniqin-Danin, “S’ka dashni”, është shikuar mbi 5.4 milionë herë në YouTube.

Ndryshe, Limani është duke punuar në projekte të reja muzikore që do t’i sjell gjatë muajve në vijim.