Ylli i klubit anglez mendon se e ka kaluar koronavirusin edhe pse nuk është testuar

Ylli i klubit anglez mendon se e ka kaluar koronavirusin edhe pse nuk është testuar

Kevin De Bruyne beson se ai dhe familja e tij mund të ketë qenë e infektuar me koronavirus gjatë mbylljes në Manchester.

Por, as ai dhe as familja e tij nuk e kanë bërë testin për të kuptuar më shumë, më shumë në Insporti.com.