Yllka Kuqi ka publikuar bashkëpunimin e ri

Yllka Kuqi ka publikuar bashkëpunimin e ri

Yllka Kuqi ka pak ditë që është bërë nënë për herë të parë, duke sjellë në jetë një vajzë.
Këngëtarja në këtë periudhë kur është e përkushtuar shumë tek vajza, ka menduar edhe për fansat e saj.
Ajo publikoi bashkëpunimin “Selfmade Superstar” në bashkëpunim me Baby Broën dhe Cengiz Elmaz.