Ymeri përsëritë Molliqajn për koalicionin me LDK-në

Ymeri përsëritë Molliqajn për koalicionin me LDK-në

Lëvizja Vetëvendosje pranon një bashkëpunim paszgjedhor më LDK-në. Por kjo sipas liderit të kësaj lëvizjeje mund të jetë e mundur vetëm më një LDK të reformuar.

Visar Ymeri në Rubikon të KTV-së ka thënë se reformim është LDK-ja e një krahu progresist çka tash është e pamundur të duket si pasojë e pozitës që ka në pushtet.

E kjo sipas Ymerit vjen vetëm pas zgjedhjeve dhe dinamikës që sjellin rezultatet zgjedhore.

“Po, me një LDK tjetër. Në një situatë ku Vetëvendosja del e para atëherë më një LDK të reformuar. LDK e një krahu progresist e cila është aktualisht në LDK por është shtypur për shkak të pozitës që kanë në pushtet”, ka thënë ai.

“Jo me Isa Mustasfën”, përfundoi Ymeri.

Kësisoj kishte deklaruar edhe sekretari organizativ i kësaj partie Dardan Molliqaj kur kishte prezantuar rezultatet e një sondazhi që nxirrte VV-në si partinë e parë në vend.