Zbritjet e fundvitit kanë filluar në ALBI MALL – Shijo festat

Zbritjet e fundvitit kanë filluar në ALBI MALL – Shijo festat

Kanë filluar zbritjet e fundvitit në qendrën më të madhe tregtare në rajon Albi Mall.

Mund të përfitoni nga zbritjet deri në 50%, brendet e njohura botërore tashmë kanë filluar me zbritje festive.

Zbritjet deri në 50% vlejnë për: Armani Exchange, Celio, Chaussea, Mamngo, Oliver Weber, Okaidi, Orsay e shumë brende të tjera të cilat mun d t’i gjeni në vendin e familjes tuaj – Albi Mall.

Për më shumë rreth këtyre zbritjeve dhe për t’i dhënë kuptim festave të fundvitit vizitoni ALBI MALL  dhe bëni dhuratat më të dashurve tuaj me çmime simbolike.