LeBron James tani gjendet në pushime me familjen tij, pasi mori vendimin për hapin tjetër në karrierë - në NBA. James vendosi të shkojë në Lakers dhe nënshkroi kontratë" />

Zbulohet futbollisiti i preferuar i LeBron James (FOTO)